Disclaimer

Kwalitatieve producten

uit Nederland

100% veilig

Safety first

Voor 15:00 uur besteld,
morgen in huis

Gratis bezorging vanaf € 30,-

In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan je aanbieden.

Intellectueel eigendom

De website, de nieuwsbrieven en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde externe links, zijn eigendom van Camilla Collection. Het is niet toegestaan om de website, nieuwsbrieven of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Camilla Collection. Deze toestemming is niet nodig voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Geen garantie op juistheid

De op de website en in de nieuwsbrieven getoonde informatie wordt door Camilla Collection met constante zorg en aandacht samengesteld. Voor de prijzen die op onze website en in de nieuwsbrieven staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst te mogen claimen of te veronderstellen.

Camilla Collection streeft naar een zo actueel mogelijke website. Desondanks is het mogelijk dat informatie die op de website en in de nieuwsbrieven wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en/of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie op de website en in de nieuwsbrieven wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. Camilla Collection behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Het is mogelijk dat Camilla Collection op de website links opneemt naar andere sites, die mogelijk interessant of informatief voor de bezoeker van Camilla Collection kunnen zijn. Links die leiden naar websites buiten het domein van Camilla Collection, zijn informatief en zijn geen eigendom van Camilla Collection. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Camilla Collection. Camilla Collection is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites waarnaar wordt verwezen.