Over ons

Kwalitatieve producten

uit Nederland

100% veilig

Safety first

Voor 15:00 uur besteld,
morgen in huis

Gratis bezorging vanaf € 30,-

Hoge kwaliteit
en veilige producten

De kracht van Camilla Collection
ligt in onze kennis en ervaring.
We werken alleen samen met bedrijven die ISO 13485:2016 en
ISO 22716 gecertificeerd zijn.
Dit garandeert hoge kwaliteit en veilige producten. Als professionals zijn we continue bezig met innoveren om de nieuwste en
de beste producten aan te kunnen bieden aan onze klanten.

Respect voor
mens en milieu

Camilla Collection vindt het van groot belang producten te gebruiken die zowel veilig zijn
voor onze huid als het milieu.

We richten ons zoveel mogelijk
op de samenstelling van natuurlijke oliën en grondstoffen. Deze ondersteunen de gezondheid van de huid zonder deze onnodig te belasten.

Onze service

Camilla Collection is een webshop gericht op particuliere en zakelijke afnemers. Bij grote bestellingen kunt u contact opnemen voor een snelle offerte op maat.

Snelle levering
Gratis bezorging vanaf € 30,-!

We bieden onze klanten graag extra services aan. Zo kunt u snel en eenvoudig een bestelling doen via de webshop en betaalt u boven de € 30,- geen verzendkosten. Bij grote bestellingen kunt u contact opnemen via de mail of telefoon voor een snelle offerte op maat. Ook adviseren we graag over onze producten en diensten.

Bestellen

Als consument kunt u eenvoudig op onze productpagina’s bestellen. Wilt u zakelijk bestellen als wederverkoper, groothandel of eindafnemer? Registreer hier eenvoudig en wij zullen uw aanvraag verwerken. Na goedkeuring activeren wij direct uw account en heeft u volledig toegang tot alle reseller prijzen en bestelmogelijkheden.

Bent u al klant? U kunt hier inloggen.

Veilig betalen

Vooraf betalen: Camilla Collection werkt samen met betalingspartner Mollie. Alle betalingen worden via hun platform afgewikkeld. Wij bieden de volgende betaalopties:

  • Bankoverschrijving: Tijdens het betaalproces krijgt u aanwijzingen over de manier van betalen.
  • IDEAL: Direct online betalen met Ideal
  • PayPal: Internationaal erkende online betaalmethode
Over Ons

Handelsonderneming Camilla Collection B.V. is opgericht door ervaren ondernemers en medewerkers. Wij hebben ons als doel gesteld enkel producten aan te bieden die voldoen aan de voorwaarden: gezond, kwalitatief hoogwaardig en concurrerend. Hierop hebben wij onze partners geselecteerd en willen wij de basis bieden voor een gezonde onderneming.

 

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik mijn zakelijke gegevens bekijken?
Als u inlogt met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u, uw profiel bekijken.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.
Klik op ‘Login’ en vervolgens op “Wachtwoord vergeten?” om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Zijn mijn (zakelijke) gegevens veilig bij jullie?
Camilla Collection gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Om het winkelen op onze website zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren. Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website.

Kan ik mijn gegevens wijzigen in Mijn account?    Ja, door in te loggen op uw account kunt u uw gegevens wijzigen.

Kan ik mijn bestelling afhalen?    Nee, dit is niet mogelijk.

Wat zijn de openingstijden van Camilla Collection?    Op werkdagen van 09:00uur tot 17:00uur.